Infraroodscan

Bij Bate Batema gebruiken we een infraroodscan om vochtige en slecht geïsoleerde delen in uw rieten dak op te sporen. Slechte isolatie zorgt niet alleen voor warmteverlies, maar kan er ook voor zorgen dat er vocht tussen het riet in uw dak komt. Hierdoor ontstaat een versneld ontbindingsproces van het riet, waardoor de levensduur van uw dak sterk vermindert.

Hoe werkt een infraroodscan?

Met de infrarood scan kunnen we precies zien waar de vochtige en slecht geïsoleerde delen zich in uw dak bevinden. De infrarood camera laat dit zien door middel van kleurverschil in het beeld. Met deze informatie kunnen we gericht aan het werk gaan om uw dak te repareren of (bij aanleg van een nieuw dak) optimaal geïsoleerd op te leveren.

Wanneer een infraroodscan?

Wij voeren een infraroodscan uit bij bestaande daken, maar ook bij door onszelf gelegde nieuwe daken. Zo kunnen we u garanderen dat het dak goed gelegd is. Bij bestaande daken kunnen we u helpen de nodige reparaties uit te voeren.

Denkt u dat uw dak een isolatielek of vochtprobleem heeft? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de infraroodscan.