Tuinhuisjes

Om uw tuin helemaal af te maken helpen we u graag met een nieuw tuinhuisje met rieten dak. We maken een ontwerp dat helemaal past bij uw tuin en bouwen vervolgens het tuinhuisje zelf helemaal af.

Tuinhuisje met rieten dak laten bouwen

Wij vervaardigen uw tuinhuisje helemaal zelf, in onze eigen werkplaats. We bouwen het onderste deel van uw tuinhuisje van verschillende soorten hardhout. Dit onderste deel wordt stevig vastgeschroefd op ijzeren geraamtes zodat er een sterk geheel ontstaat. Het bovenste deel bestaat uit een sporenkapje met latten of plaat naar keuze (dampspanning). Hierop brengen we het riet aan.

Ontwerp van uw tuinhuisje met rieten dak

Niet alleen met de bouw, maar ook het ontwerp van tuinhuisjes hebben we veel ervaring. U kunt dus geheel naar eigen wens een tuinhuisje door ons laten ontwerpen. We beginnen met de keuze voor het hout. Hiervoor worden vaak meerdere houtsoorten gebruikt, waarvan het merendeel hardhout is. Vervolgens bepalen we de vorm van het dak van uw tuinhuisje. Alle tuinhuisjes kunnen verschillend worden afgewerkt. Bijvoorbeeld met een verzinkte kap, met een windwijzer of met een nokpannen (Tichelaar). Uiteindelijk komen we altijd tot een uniek resultaat en een bijzondere toevoeging aan uw tuin!

Wilt u een tuinhuisje laten ontwerpen en bouwen door Bate Batema? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag om een uniek tuinhuisje toe te voegen aan uw tuin.