Timmerwerk

Bij het plaatsen van een dak komt veel timmerwerk in de constructie kijken. Bate Batema verzorgt ook dit timmerwerk graag voor u. Wij verzorgen timmerwerk voor zowel rieten daken als dakpannen. We construeren onder andere complete daken, kozijnen, dakkapellen en dakgoten. Onze specialisatie ligt in timmerconstructies voor rieten daken. U bent bij Bate Batema dus aan het juiste adres om een project van A tot Z uit te laten voeren.

Kwalitatief timmerwerk voor uw dak

Het timmerwerk is de basis van uw dak. Als het timmerwerk niet goed is aangelegd zult u dit merken in de levensduur van uw dak. Zo kan er bij een verkeerd aangelegde constructie van een rieten dak vocht in het riet komen, waardoor het riet wegrot. Bate Batema spoort vochtige en niet goed geïsoleerde plekken in uw huis op. Deze komen vaak voor in de dakzone. Door deze plekken op te sporen en te voorzien van de juiste maatregelen voorkomt u problemen aan uw dak.

Folie als onderdeel van het timmerwerk

Tussen de dakplaten van een rieten dak en het riet zelf brengen wij altijd dampdicht folie aan. Het folie voorkomt condensvorming tussen het riet en de platen waardoor een versneld ontbindingsproces van het riet ontstaat. Het gebruik van dampdicht folie is niet verplicht, maar het verlengt de levensduur van uw dak met vele jaren.

Wij gebruiken altijd de meest geavanceerde instrumenten bij de constructie van uw dak. Wilt u meer weten over timmerwerk door Bate Batema? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bate Batema

Dé rietdekker uit Friesland. We maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsriet en doen er alles aan om de maximale levensduur uit een dak te halen. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij werken uitsluitend met mensen die hun vak verstaan en trots zijn op hun werk.

We bieden 10 jaar garantie op het riet en onze daken worden onafhankelijk gekeurd door de onafhankelijk keurmeesters.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of wilt u ons riet eens vergelijken? We komen graag met u in contact.

Contactgegevens

Tillewei 6
9258 CN
Jistrum

E: info@batebatema.nl
T: 06 5131 5413

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.